Vidste du godt at ...

Simplero kommer fra
Danmark!?

Det er sandt. Simplero blev født i Danmark i 2009 under navnet zenbilling.

Siden skiftede det navn til Simplero og bliver nu brugt af info-iværksættere over det meste af verden.

Vi hjælper dem med at køre hele deres forretning på én platform, så deres liv bliver enklere, og de har mere overskud til at fokusere på deres kunder, deres forretning og de andre ting, der gør livet værd at leve.

Dansk support ... naturligvis!

Vi har fire danskere på teamet, der svarer på dine spørgsmål på dansk: Victor, Izabella, Sofie og Kåre. De elsker at hjælpe andre danskere (og svenskere og nordmænd med, for den sags skyld) med deres forretning, så de kan få mere succes og mere glæde med færre anstrengelser. Det er det, der får os ud af sengen hver morgen!

Vi har masser af danske kunder

Det betyder, at der er et fællesskab du kan trække på. Der er mange andre som dig, iværksættere der skaber forandring gennem at dele deres viden og erfaring.

Og vi har endda en særlig Facebook-gruppe specielt for danske kunder.

Danmark er en del af Simpleros rødder...

Calvin, vores stifter, er dansker

Vi véd godt, at navnet Calvin Correli ikke lyder helt dansk. Men det er der en forklaring på. (Og han har siden skiftet navn igen!)

Men Calvin er pæredansk, og Simplero startede, mens han stadig boede i Danmark. Det blev født i et samarbejde mellem Calvin, Sofia Manning og Mette Holbæk.

I dag bor Calvin i New York, men han kommer jævnligt på besøg i Danmark og holder gerne meetups og workshops med danske Simplero-medlemmer, når han er i landet.

Kunne du tænke dig at læse en udførlig anmeldelse af Simplero fra en af vores danske kunder? Værsgo!